Hvordan samarbeide i OneDrive for Business

Hvordan samarbeide i OneDrive for Business

How Collaborate Onedrive



How Collaborate Onedrive

Samarbeid er en stor del av vellykkede virksomheter. Folk som jobber sammen mot et bestemt mål er grunnlaget for de fleste selskaper som lykkes i dag. Med OneDrive blir dette samarbeidet enkelt. Det er enkelt å opprettholde kommunikasjon med alle nødvendige parter på grunn av OneDrive.





Hvordan samarbeide i OneDrive for Business

Deling av filer og samarbeid i OneDrive for Business

Du kan dele filer fra alle Office-apper (dvs. Excel, Powerpoint , Word osv.). Du kan gjøre det ved å klikke på Dele ' ikon. Det ser ut som en pil. Du kan også komme til 'Del' -alternativet ved å klikke på 'Fil' og deretter velge 'Del' fra alternativene som er oppført. Filer må lastes opp til OneDrive for å kunne deles.



Måten du velger hvem du vil dele den valgte filen med, er å velge noen fra rullegardinmenyen som skal vises når du klikker på 'Del'. Hvis personen du vil dele en fil med ikke er oppført i rullegardinmenyen, kan du fortsatt dele filen ved å skrive inn et navn direkte eller angi en e-postadresse.

Du har også muligheten til å legge til en melding for å fortelle personen du deler filen med, hva slags fil du deler og / eller hvorfor.

Du kan deretter klikke ‘Send’ og filen vil være på vei.

En annen måte å dele på

Du kan også dele filer direkte fra OneDrive ved å høyreklikke på filen du vil dele i OneDrive, klikke på 'Del' -ikonet eller 'Del' -alternativet, velge personen du vil dele filen med, og deretter velge 'Sende'.

Det er den samme prosessen du bruker når du deler filene med Office-apper .

Stopp deling

Hvis du ikke lenger vil dele en bestemt fil med noen, velger du filen eller mappen du vil slutte å dele. Du velger deretter 'Informasjon' og deretter ' Detaljer ’Og derfra vil du velge ‘Manage Access’.

En gang ' Administrer tilgang Er valgt, vil du kunne se en X Ved siden av lenken du vil deaktivere. Du klikker på den 'X'. Du vil da kunne velge alternativet ‘ Kan redigere 'Og deretter muligheten til' Stopp deling '. Filen vil da ikke lenger deles.

Du kan også endre hvem som ser filen ved å gå gjennom de samme trinnene bortsett fra å velge ‘ Endre til 'I stedet for' Stop Sharing '. Du vil da kunne endre hvem som så hvilke filer.

Du må være fileier eller ha tillatelse til å redigere for å stoppe deling av filer eller endre hvem som ser dem.

Kopier filer

For å kopiere filer i OneDrive, velg en fil og så Klikk på ikonet som ser ut som to kjettinglenker koblet sammen. Dette er 'Kopier link ' ikon. Koblingen kopieres når du klikker på ikonet.

Du kan også kopiere en lenke ved å høyreklikke på en bestemt fil og deretter bare velge alternativet ‘ Kopier link 'For å kopiere filen.

Hvis du leter etter et programvareselskap du kan stole på for dets integritet og ærlige forretningspraksis, må du ikke se lenger enn SoftwareKeep. Vi er en Microsoft-sertifisert partner og en BBB-akkreditert virksomhet som bryr seg om å gi kundene våre en pålitelig og tilfredsstillende opplevelse av programvareproduktene de trenger. Vi vil være med deg før, under og etter alt salg.

Det er vår 360-graders programvarebeholdningsgaranti. Så hva venter du på? Ring oss i dag + 1877 315 ​​1713 eller e-post til sales@softwarekeep.com. I tillegg kan du nå oss via Live Chat.